Onze lokale producten

image

image


Welkom bij Ferme du Parc, een plek waar we de culinaire schatten van onze prachtige streek in de kijker zetten.

Het is onze inzet om lokale kwaliteitsproducten te promoten, omdat we geloven in het belang van het ondersteunen van onze lokale producenten en het vieren van de rijkdom van ons terroir.

Bij Ferme du Parc verkopen we geen eigen producten, maar verwijzen we u met trots naar vertrouwde lokale producenten die onze passie voor kwaliteit en authenticiteit delen.

Wij geloven dat elk product een verhaal te vertellen heeft, geworteld in de lokale kennis en toewijding van onze boeren .

Door producten uit onze regio te kiezen, draagt u bij aan het behoud van de agrarische diversiteit, ondersteunt u de lokale economie en geniet u van vers en lekker eten.

Of u nu op zoek bent naar ambachtelijke kazen , vers geoogste groenten en fruit , kwaliteitsvlees of andere lokale lekkernijen, wij zijn hier om u naar de beste producenten van de regio te begeleiden.

Bij Ferme du Parc zijn we ervan overtuigd dat samenwerking met onze lokale producenten de banden met de gemeenschap versterkt en iedereen in staat stelt te profiteren van het beste dat onze regio te bieden heeft.

Ga met ons mee op dit smaakavontuur en ontdek de verborgen schatten van onze regio.